NYT NYHEDSBREV FOR MAJ TILGÆNGELIGT

Læs det på selvbetjeningen

Indhold:

Hjælp til login Hent afregningsbilag Guide til prissikring Tilmelding til prismail Skift adgangskode Opret ny bruger Registrer møllestop

Hjælpeguides

Herunder findes en række hjælpeguides til Vindenergi Danmarks selvbetjeningsportal.

Alle brugere i Vindenergi Danmarks selvbetjeningsportal har ved oprettelse fået tilsendt et kodeord pr. mail ved oprettelsen. Har man glemt sit kodeord kan et ny fremsendes ved at klikke på 'glemt kodeord'. For yderligere information se guiden herunder.

Hent afregningsbilag

Vindenergi Danmark afregner månedligt vores andelshavere, og bilaget vil ved afregning være tilgængeligt på selvbetjeningsportalen for alle brugere med rettigheder til at se relevante afregningsbilag.

Guide til prissikring

Hjælp til indgåelse af fastprisaftale på selvbetjenigsportalen og forklaring af nye muligheder som delvis afdækning og tilbagekøb.

Tilmelding til prismail

Vindenergi Danmark udsender dagligt en e-mail med dagens priser og en markedskommentar. Tilmelding foretages i Selvbetjening. Se guide herunder.

Skift adgangskode

Guide til ændring af adgangskode. Koden skal bestå af minimum 10 tegn, men der er ikke regler for brug af tal eller store bogstaver.

Opret ny bruger

Guide til oprettelse af ny bruger og tildeling af ansvar. Der kan både tilknyttes eksisterende brugere til et firma eller oprettes nye brugere i selvbetjeningsportalen.

Registrer møllestop

Står din vindmølle stille i mere end 8 timer skal Vindenergi Danmark informeres om dette. På selvbetjeningsportalen kan både pludselige og planlagte møllestop registreres og deaktiveres.