Juni måneds nyhedsbrev er nu tilgængeligt

Læs det på Selvbetjeningen under menupunktet "Marked" - "Seneste nyt".

Indhold:

Hjælp til login Hent afregningsbilag Sådan foretager du en prissikring Tilmeld daglig prismail og markedskommentar Skift adgangskode Opret ny bruger Registrer møllestop

Hjælp og vejledninger

Herunder findes en række vejledninger til Vindenergi Danmarks selvbetjeningsportal

Alle brugere i Vindenergi Danmarks selvbetjeningsportal har ved oprettelse fået tilsendt et kodeord pr. mail. Har man glemt sit kodeord kan et ny fremsendes ved at klikke på 'glemt kodeord' på siden for login. For yderligere information se vejledningen herunder.

Hent afregningsbilag

Vindenergi Danmark afregner månedligt vores andelshavere, og bilaget vil ved afregning være tilgængeligt på selvbetjeningsportalen for alle brugere med rettigheder til at se relevante afregningsbilag. Vejledningen herunder guider dig i at finde bilaget, gemme og udskrive det.

Sådan foretager du en prissikring

Se vejledningen herunder, hvis du ønsker hjælp til indgåelse af prissikringsaftale på selvbetjenigsportalen og forklaring af muligheder som delvis afdækning og fast balance.

Ønsker du at vide mere om de forskellige produkter, kan du læse mere her under menupunktet 'Produkter' her på hjemmesiden.

Tilmeld daglig prismail og markedskommentar

Vindenergi Danmark udsender dagligt en e-mail med dagens priser og en markedskommentar. Tilmelding foretages i Selvbetjening. Se vejledning herunder.

Skift adgangskode

Vejledning til ændring af adgangskode. Koden skal bestå af minimum 10 tegn, indeholde tal, specialtegn og store og små bogstaver.

Opret ny bruger

Her finder du vejledning til oprettelse af ny bruger og tildeling af ansvar. Ligeledes kan du læse om de forskellige roller og ansvar, man kan tildele brugere på selvbetjeningen.

Der kan både tilknyttes eksisterende brugere til et firma eller oprettes nye brugere i selvbetjeningsportalen.

Registrer møllestop

Står din vindmølle stille i mere end 8 timer skal Vindenergi Danmark informeres om dette. På selvbetjeningsportalen kan både uforudsete og planlagte møllestop registreres og deaktiveres.

Ved at indberette nuværende og fremtidige møllestop for dine vindmøller er du medvirkende til at nedbringe de månedlige balanceomkostninger.

Læs mere om møllestop og hvordan du registrerer og ændrer disse på selvbetjeningen i vejledningen herunder.